SEIZOENSPOSTKAARTEN, herfst

Om het cyclische leven van de natuur te vieren, maak ik elk seizoen een reeks postkaarten. Dit jaar start ik met de herfst en puzzelde vier collages met een eigen poëtische interpretatie.

Stuur iemand die je leuk vindt één van deze landschappen en vier samen met hen de wisselvallige dagen die de herfst ons brengt.

Eén setje bevat vier kaartjes en kost 7 euro, 8 euro met verzending.

Stuur me gerust een mailtje wanneer je een setje wilt: 

ynnedewever@hotmail.com

SEIZOENSPOSTKAARTEN, winter

Om het cyclische leven van de natuur te vieren, maak ik elk seizoen een reeks postkaarten. Dit setje is een ode aan de winter.

Voor het eerst voelde ik dat de donkerste dagen me moeite kostten en nu de dagen weer aan het lengen gaan, vond ik de energie om de schoonheid van de winter te vieren. De winter is voor mij een periode van rust, reflectie en enkele onderdompelingen in de ijzige zee. Stuur iemand die wat licht en warmte gebruiken kan één van deze landschappen en haal herinneringen boven over welk plezier de winter jullie brengt.

Eén setje bevat vier kaartjes en kost 7 euro, 8 euro met verzending.

Stuur me gerust een mailtje wanneer je een setje wilt: 

ynnedewever@hotmail.com

NEERSLAG, work in progress

water als neerslag, zee, nevel, mist, wolk, ijzel, ijs…


Het belichaamt me. Ik wil het worden, het zijn. Neerslag is een gedichtenbundel waarin de verschillende gedaantes van water onderzocht worden. Een ode aan de regen, het slechte weer voor velen.

Waarom is het makkelijker om de zon graag te zien?


Built with Berta.me